O nama

Naslovna

Zadar Sub Marine & Aquaculture - Integrirana rješenja za one koji žive i rade na moru i podmorju

Zadar Sub Marine

Integrirana rješenja za profesionalce na moru

Od 1992.godine tvrtka se bavi uslugama na moru i podmorju. Iskustvo, znanje i tehnička opremljenost naša su najveća snaga. ZADAR SUB tim sastavljen je od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u komercijalnom sektoru, trgovini, radovima na moru I u podmorju.

Naša misija je da svojim klijentima osiguramo kvalitetne proizvode i profesionalne usluge. Želimo postati tvrtka koja će svojim iskustvom, znanjem i opremljenošću biti ključni partner profesionalcima koji rade na moru I žive od mora.

Kontaktirajte nas

Prodaja

ZADAR SUB svojim klijentima nudi profesionalnu i kvalitetnu opremu za rad na moru i podmorju. Od konopa, zaštitne odjeće i obuće, bokobrana i dodatne opreme za jahte i mega jahte pa sve do opreme za označavanje na moru i bova renomiranih proizvođača.

Montaža

Našim klijentima nudimo mogućnost postavljanja proizvoda koje nudimo. Izrada i kompletiranje sidrenog sustava za koncesijska sidrišta i marine, postavljanje signalnih bova, označavanje plovnih puteva. Izrada upletki na LANEX i CAVALIERI konopima.

Servis

ZADAR SUB team svojim klijentima stoji na raspolaganju te nudi usluge servisa sidrenih sustava kako za privatna tako i za komercijalna sidrišta. Zamjene oštećenih bovi i konopa, premještanje sidrenih blokova, zamjena i postavljanje sidrenih lanaca i mooringa u marinama.

Održavanje

Održavanje postavljenih sidrenih sustava i bova integrirani je dio usluga koje ZADAR SUB nudi svojim klijentima. Čišćenje od morskih organizama, preventivni pregledi, programiranje signalnih svjetala neke su od usluga koje provodimo od osnivanja tvrtke.

Nudimo široki izbor proizvoda za profesionalni rad na moru

Poznati proizvođači samo kod nas

Prodaja opreme, usluga postavljanja, održavanja i servisa opreme za profesionalne ribare, uzgajivače riba i školjaka, jahte i mega jahte, komercijalne brodove, koncesijska sidrišta, označavanje plovnih puteva te marine i luke.

Katalog proizvoda

Zadar Sub Marine & Aquaculture - Integrirana rješenja za one koji žive i rade na moru