Usluge

Naslovna

Sveobuhvatna ponuda za profesionalce na moru

Široki izbor proizvoda za profesionalni rad na moru


Prodaja

ZADAR SUB svojim klijentima nudi profesionalnu i kvalitetnu opremu za rad na moru i podmorju. Od konopa, zaštitne odjeće i obuće, bokobrana i dodatne opreme za jahte i mega jahte pa sve do opreme za označavanje na moru i bova renomiranih proizvođača.

Montaža

Našim klijentima nudimo mogućnost postavljanja proizvoda koje nudimo. Izrada i kompletiranje sidrenog sustava za koncesijska sidrišta i marine, postavljanje signalnih bova, označavanje plovnih puteva. Izrada upletki na LANEX i CAVALIERI konopima.

Servis

ZADAR SUB team svojim klijentima stoji na raspolaganju te nudi usluge servisa sidrenih sustava kako za privatna tako i za komercijalna sidrišta. Zamjene oštećenih bovi i konopa, premještanje sidrenih blokova, zamjena i postavljanje sidrenih lanaca i mooringa u marinama.

Održavanje

Održavanje postavljenih sidrenih sustava i bova integrirani je dio usluga koje ZADAR SUB nudi svojim klijentima. Čišćenje od morskih organizama, preventivni pregledi, programiranje signalnih svjetala neke su od usluga koje provodimo od osnivanja tvrtke.

ZADAR SUB Marine & Aquaculture

Integrirana rješenja za profesionalce na moru


Nudimo široki izbor proizvoda za profesionalni rad na moru: Nudimo vam opremu renomiranih svjetskih proizvođača. Lanex konopi za komercijalne brodove, uzgajališta, koncesijska sidrišta, Cavalieri pletenice i konopi za parangale, profesionalne ribare, akvakulturu, jahte, industriju i sport, Guy Cotten vrhunska vodootporna kišna odijela i čizme, Full Oceans bove za sidrenje i označavanje plovnih puteva te signalne bove za označavanje koncesija, Fendress vrhunski fenderi na napuhavanje i dodatna oprema za jahte i megajahte.

Kontaktirajte nas