Guy Cotten X-TRAPPER hlače

Naslovna

Guy Cotten X-TRAPPER hlače

Guy Cotten X-TRAPPER hlače

Visoke prednjice i naramenica s dovoljno prostora sprijeda i straga.HEAVY DUTY sprijeda zahvaljujući NYLPECHE tkanini. UDOBANE na stražnjoj strani zahvaljujući tkanini CAP-COZ. Dvostruko pojačanje sprijeda, a trostruko na prsima i koljenima. Mogu se umetnuti unutarnja pojačanja. Unutarnji džep na prsima. Prilagodljivi elastični podupirači mogu se u potpunosti ukloniti pomoću plastičnih kopči. Plastični ukrućivač straga. Unutarnji džep na prsima. Elastično samopodešavanje u struku. Unutarnja vješalica za sušenje ili spremanje oplatnice. Jezičak za podešavanje samoprihvaćanja pri dnu nogu. Za maksimalnu zaštitu, hlače s oprugama i naramenicama X-TRAPPER mogu se nositi s zaštitnom jaknom, ogrtačem ili kaputom. Materijal izrade : NYLPECHE 485 gr/m2 100% vodonepropusne !

Kategorije: Kišna odijela, Zaštitne čizme
Brand: Guy cotten
Industrije: Akvakultura, Profesionalni ribari, Komercijalni brodovi, Koncesijska sidrišta, Marine i luke

Cijena: na upit

Visoke prednjice i naramenica s dovoljno prostora sprijeda i straga.HEAVY DUTY sprijeda zahvaljujući NYLPECHE tkanini. UDOBANE na stražnjoj strani zahvaljujući tkanini CAP-COZ. Dvostruko pojačanje sprijeda, a trostruko na prsima i koljenima. Mogu se umetnuti unutarnja pojačanja. Unutarnji džep na prsima. Prilagodljivi elastični podupirači mogu se u potpunosti ukloniti pomoću plastičnih kopči. Plastični ukrućivač straga. Unutarnji džep na prsima. Elastično samopodešavanje u struku. Unutarnja vješalica za sušenje ili spremanje oplatnice. Jezičak za podešavanje samoprihvaćanja pri dnu nogu.
Za maksimalnu zaštitu, hlače s oprugama i naramenicama X-TRAPPER mogu se nositi s zaštitnom jaknom, ogrtačem ili kaputom.

Materijal izrade : NYLPECHE
485 gr/m2
100% vodonepropusne !

Integrirana rješenja za profesionalni rad na moru i podmorju Kontaktirajte nas